Om støtteforeningen

Bliv medlem af den lukkede gruppe på Facebook "Ramt Af Stress"


Formålet med gruppen er at fungere som en støttegruppe, hvor man som stressramt, kan dele erfaringer, stillespørgsmål, indhente gode råd og "tale" med andre ligestillede. Det kan som sagt godt være svært at erkende og anerkende, at man er stressede. Her i gruppen er det tilladt, at åbne op for de frustrationer, bekymringer, tanker og andre følelser man er ramt af. Her er ligestillede som har været igennem det samme eller er igennem det samme som du. Det er et forum, hvor man skal føle sig tryg, imødekommet og anerkendt. Det er et sted hvor vi taler pænt til hinanden. Gruppen er delvis selvkørende, og jeg vil sidde med på sidelinjen og bidrage med råd og vejledning.

Gruppen er oprettet som "hemmelig" som din beskyttelse for, at du kan færdes trygt.

Derfor skal du anmode om medlemskab gennem mig ved at benytte  kontaktformularen i højre side, eller du kan  sende mig en besked via Støtteforeningen Ramt Af Stress på Facebook.

Bliv medlem af den lukkede gruppe på Facebook "Pårørende til stressramt"


Formålet med gruppen er at fungere som en støttegruppe, hvor man som pårørende, kan dele erfaringer, stille spørgsmål, indhente gode råd og "tale" med andre ligestillede.

Set fra familiens side kan det være meget svært at være pårørende til en stresset person. Som pårørende bliver man ofte nedprioriteret samtidig med, at den stressramte ikke altid kan være  behagelig at være sammen med. Den stressramte er "ikke sig selv". Det er altså ikke kun den stressramte der er negativt påvirket og berørt af situationen. Det kan godt være rigtig svært som pårørende at se den person, de holder af, forandre sig og ikke kunne de samme ting, som han eller hun plejer. Generelt kan det være svært at sætte sig ind i, hvordan der er at være ramt af stress, hvis man ikke selv har prøvet det. Den stressede har jo ikke et ben eller en arm i gips, så man kan nemt glemme, at der er noget galt, og derved komme til at have for store forventninger til hvad den stressede kan klare. Som nærstående bliver man derfor nødt til at tage over og i en periode stå for flere ting på hjemmefronten, hvilket kan være anstrengende. Gruppen er delvis selvkørende, og jeg vil sidde med på sidelinjen og bidrage med råd og vejledning.

Gruppen er oprettet som "hemmelig" som din beskyttelse for, at du kan færdes trygt.

Derfor skal du anmode om medlemskab gennem mig ved at benytte  kontaktformularen i højre side,  eller du kan sende mig en besked via Støtteforeningen Ramt Af Stress på Facebook.

Bliv medlem af Støtteforeningen's  dialogforum her på hjemmesiden.


Formålet med gruppen er at fungere som en støttegruppe, hvor man som stressramt og pårørende til stressramt, kan dele erfaringer, stillespørgsmål, indhente gode råd og "tale" med andre ligestillede. Det kan som sagt godt være svært at erkende og anerkende, at man er ramt af stress og det kan være svært for dig som pårørende at se den person du allermest elsker, som før kunne klare alt,  nu pludselig intet kan foretage sig? Her i gruppen er det tilladt, at åbne op for de frustrationer, bekymringer, tanker og andre følelser man er ramt af. Her er ligestillede som har været igennem det samme eller er igennem det samme som du. Det er et forum, hvor man skal føle sig tryg, imødekommet og anerkendt. Det er et sted, hvor vi taler pænt til hinanden. Gruppen er delvis selvkørende, og jeg vil sidde med på sidelinjen og bidrage med råd og vejledning.

Via Støtteforeningens hjemmeside har du mulighed for at kunne være i dialog med andre ligesindede. Du søger om medlemskab gennem mig ved at benytte kontaktformularen her på siden, eller kontakter mig på

mobil nr.: 93 99 19 03

Det er kun medlemmer gennem mig, der har adgang til denne side.

Hvorfor denne støtteforening?


Selvom stress nogle gange virker som et modeord, er det stadig tabubelagt. Mange ser det som et tegn på svaghed, at man trives dårligt og er bange for hvad der vil ske, hvis man fortæller det til sin arbejdsplads, kollega, ven/veninde, nære relationer, forældre eller ægtefælle. Et af problemerne ved stress er, at man mister det overblik og overskud, der skal til for at søge hjælp. Ligesom det ofte er rigtig svært at erkende og anerkende at man har fået stress. Både da jeg selv var ramt af stress, og nu hvor jeg også oplever en stigende efterspørgsel fra mine klienter, om et forum hvor man kan tale med andre i samme situation, har jeg valgt at tage initiativ til at starte denne "støtteforening" op. Der er brug for et forum, hvor man som stressramt og som pårørende kan dele erfaringer, stille spørgsmål, indhente gode råd og tale med andre ligestillede. For at imødekomme dette ønske har jeg pt. valgt, at  oprette en lukket gruppe på Facebook for stressramte, en lukket gruppe for pårørende, samt et medlemskab her på støtteforeningens hjemmeside, som man kan søge om medlemskab i.

For at blive medlem i grupperne på Facebook er derfor en forudsætning, at du har en Facebookprofil.  Læs mere her på siden om hvordan du gør.

 
 
 
 
 
 

Copyright © Ramt af stress og med tilladelse fra Bjarne Toftegård - Støtteforening v/ Aunsholt Coaching     Tel : +45 9399 1903 E-mail: pia@ramtafstress.dk